Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η ΥΔΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ  δραστηριοποιείται στο χώρο της ύδρευσης, θέρμανσης & αποχέτευσης μέσω της εμπορίας υδραυλικών ειδών, που περιλαμβάνουν πλαστικούς σωλήνες και εξαρτήματα εγκαταστάσεων θέρμανσης, ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, καθώς και είδη υγιεινής.


Με την ίδρυσή της, η εταιρεία εξασφάλισε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Δρίβα ΠΛΑΣΤ για την περιοχή της Μακεδονίας – Θράκης, μιας ηγετικής ελληνικής εταιρίας παραγωγής πλαστικών σωλήνων (U-PVC) και πολυαιθυλενίου (PE – PP), πιστοποιημένης από την ΤÜV AUSTRIA HELLAS. 


Παράλληλα, συνεργάστηκε αποκλειστικά με μεγάλους οίκους της Ιταλίας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Κίνας για την εισαγωγή υδραυλικών προϊόντων άριστης ποιότητας, στοχεύοντας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες της.


Το 2009 η ανοδική πορεία μας και τα σχέδια μας για περαιτέρω επέκταση, μας οδήγησαν στις καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο 11ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.

Το 2017 η ΥΔΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο προς την ανάπτυξη της, καλωσορίζοντας τη δεύτερη γενιά του διοικητικού προσωπικού της, και προχωρώντας παράλληλα σε νέες συνεργασίες, αυξάνοντας συνεχώς την ανταγωνιστηκότητα της με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και εξαιρετική ποιότητα.
Σήμερα, όλοι εμείς στην Υδροπλαστική συνεχίζουμε να τηρούμε την υπόσχεσή μας, παρέχοντας συνεχή τεχνογνωσία, άριστα υδραυλικά είδη και ταχεία εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Ταυτόχρονα παραμένει πάντα πρώτο μέλημά μας να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τις ανάγκες της αγοράς!Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία μας, όπως και τον ανανεωμένο κατάλογο των προϊόντων μας που περιλαμβάνουν:

  • Σωλήνες και Εξαρτήματα Κτιριακής Αποχέτευσης από P.V.C. & P.P.
  • Σωλήνες και Εξαρτήματα Ύδρευσης – Υπονόμου P.V.C. – Σέλλες – Ζιμπώ
  • Φρεάτια – Πλαστικά – Μαντεμένια – Κανάλια – Σχάρες Μεταλλικές – Περσίδες – Σιφώνια
  • Σωλήνες Θέρμανσης – Solidrains – Νεροσωλ – Σωλήνες Κήπου
  • Υδραυλικά Εξαρτήματα – Δεξαμενές – Σωλήνες Άρδευσης – Ύδρευσης Πολυαιθυλενίου
  • Εξαρτήματα Κήπου
  • Υδραυλικά – Θέρμανση